Cultuurkwartier / Tentoonstelling

Expositie If Things Grow Wrong

Tot en met 20 februari in Museum De Lakenhal; oplossingen voor onze groeiverslaving.

In maart dit jaar deed het museum een internationale oproep aan creatieve makers en denkers om oplossingen in te sturen om ons af te helpen van onze groeiverslaving en onze hang naar meer. Uit bijna 500 inzendingen selecteerde een jury de 15 beste idee├źn en oplossingen. Deze zijn nu te zien en te beleven in de twee grote zalen van Museum De Lakenhal.

Na al die maanden voorbereiding: plannen, overleggen, afstemmen, puzzelen, coachen en bewaken van kwaliteit, budget, voortgang en deadlines is het geweldig om het resultaat te zien. Trots op alle makers en genoten van de samenwerking met alle in- en externe collega’s.

Op de website ifthingsgrowwrong meer informatie over de expo en alle deelnemers!