DENKEN & DOEN

Jacowies Surie heeft ruime kennis en ervaring in het organiseren van culturele projecten, tentoonstellingen en evenementen. Dat en haar inspirerende persoonlijkheid, maakt dat instellingen haar graag inhuren voor de aanvraag van subsidie, fondsenwerven, logistieke planning,  communicatie & PR of de algehele projectleiding van hun activiteiten.  Zij is pragmatisch, creatief in het bedenken van oplossingen en kan goed schakelen tussen verschillende personen in een team of organisatie. Of dit nu professionals zijn, stagiaires of vrijwilligers.

  • Projectleiding van tentoonstellingen, symposia, lezingen, rondleidingen, open huizen, publicaties, charity events enz.
  • Opdrachtgevers zijn: stichtingsbesturen, musea, verenigingen, kunstenaars, goede doelen
  • Educatie is een belangrijk middel om kunst en cultuur onder de aandacht te brengen van een jong publiek. Leer je op jonge leeftijd op een leuke manier naar kunst kijken, dan heb je daar later plezier van. Onder het motto ‘Hardop Kijken‘ organiseren we lessen en rondleidingen voor scholieren en studenten gekoppeld aan kunst in de openbare ruimte (i.s.m. Beelden in Leiden of langs de Muurgedichten van Leiden). Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor lezingen, meerdaagse cursussen of rondleidingen.

Laat je inspireren en neem contact op.

(kunstwerk op de foto: Maurice Braspenning)