festival

Leids Amateurkunst Festival

Van 27 t/m 29 oktober 2017 vond het Leids Amateurkunst Festival plaats. De organisatie was in handen van het OLAF bestuur, JScommunicatie is ingezet voor de promotie van het festival. Samen met John Stelck van Biskaje en de goede ideeën van Wam Groot hebben we gekozen de Spiegeltent waarin het festival plaats vindt te gebruiken als campagnebeeld.

Om de diversiteit en de kwaliteit van de ruim 500 deelnemende amateurzangers, dansers, muzikanten, acteurs en andere kunstenaars uit de Leidse regio te tonen, kozen we voor glossy Booqi’s als programmaboekje.

Het geheel oogt fris en professioneel, precies wat de deelnemende amateurkunstenaars verdienen.

Mede dankzij de uitgebreide publiciteit hebben 2000 mensen het festival bezocht. Voor uitgebreide fotoreportage kijk op de website.