DENKEN & DOEN

Jacowies Surie heeft ruime kennis en ervaring in het organiseren van culturele projecten, tentoonstellingen en evenementen. Dat en haar inspirerende persoonlijkheid, maakt dat instellingen haar graag inhuren voor de aanvraag van subsidie, fondsenwerven, logistieke planning en de communicatie & PR van hun activiteiten. Daarnaast adviseert zij – ruim twintig jaar – particulieren en bedrijven bij kunstaankopen en/of het opbouwen van een collectie.

  • Organisatie van tentoonstellingen, symposia, lezingen, rondleidingen, open huizen en groot- en kleinschalige (culturele) evenementen.
  • Educatie is een belangrijk middel om kunst en cultuur onder de aandacht te brengen van een jong publiek. Leer je op jonge leeftijd op een leuke manier naar kunst kijken, dan heb je daar later plezier van. Onder het motto ‘Hardop Kijken‘ organiseren we lessen en rondleidingen voor scholieren en studenten gekoppeld aan kunst in de openbare ruimte (i.s.m. Beelden in Leiden of langs de Muurgedichten van Leiden). Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor lezingen, meerdaagse cursussen of rondleidingen.
  • Kunstadvies & bemiddeling: laat je verrassen in een galerie, op een kunstbeurs, of op het atelier van een kunstenaar. Onder onze leiding durf je de juiste vragen te stellen en kan je de beste keuze maken voor de aanschaf van je eerste kunstwerk of het aanvullen van je kunstverzameling.

Laat je inspireren en neem contact op.

(kunstwerk op de foto: Maurice Braspenning)